Съмнения за раздадени средства в големи размери Действайте експедитивно и решително,

...
 Съмнения за раздадени средства в големи размери Действайте експедитивно и решително,
Коментари Харесай

Денков поиска ревизия на служебния кабинет

 
Съмнения за раздадени средства в огромни размери
 

Действайте експедитивно и уверено, само че не и за сметка на качеството, сподели ротационният министър председател

Окомплектоват министерствата

Новото държавно управление “Денков-Габриел ” стартира проверка на служебните министри поради медийни изявления по отношение на раздадени от служебния кабинет средства в огромни размери, “без да е задоволително ясно дали са ориентирани оправдано ”.

“Също по информация от медиите има забавени процедури в някои министерства. Не знам дали е вярна, само че би трябвало да се ревизира. Молбата ми е да намерите време и да ревизирате какви огромни разноски са направени в министерствата през последните няколко седмици и месеци, както и дали има забавени процедури, всяко закъснение може да коства скъпо на бюджета на страната в края на програмния интервал, който завършва през 2023 година ”, сподели ротационният министър председател Николай Денков на министрите по време на първото съвещание.

Правителството би трябвало в оптимално бързи периоди да показа и бюджет за 2023 година, по тази причина Николай Денков разпореди на членовете на кабинета: “Трябва всички да съдействате на министъра на финансите, с цел да може да се оправим с изработването на бюджета ”. “Действайте експедитивно и уверено, само че да не и за сметка на качеството ”, сподели Денков.

Ротационният министър председател изиска и бързо окомплектоване на министерствата, както и работна план-програма за осъществяване от кабинета.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР